Over ons

Frank Streefland (1985) is patron-cuisinier van restaurant De Nieuwe Polderkeuken. Samen met zijn ambitieuze team haalt hij graag zoveel mogelijk uit wat het Groene Hart biedt aan kwaliteitsproducten. Met dagverse ingrediënten, creatieve gerechten en professionele service aan tafel willen we u als gast graag een culinaire ervaring rijker maken. Zowel voor lunch als diner, jong en oud, kleine en grote gezelschappen geldt: een bezoek aan de Nieuwe Polderkeuken zet u als gast centraal, zodat u op uw manier van onze beleving kan genieten.

In 2023 zijn we elf jaar open en worden we vermeld in toonaangevende restaurantgidsen zoals de Lekker500, Gault&Millau (13,5 punten) en PersWijn. Vorig jaar scoorden we de “Zilveren Pollepel.” We zijn trots op wat we bereikt hebben tot nu toe, en kijken ernaar uit om u als gast hiermee te verwennen. We verwelkomen u graag.

Team De Nieuwe Polderkeuken

Direct reserveren RESERVEER DIRECT ONLINE Bel ons op 0182 - 602 016 Catering boeken Evenement? De Polderkamer