Reserveren

DE NIEUWE POLDERKEUKEN® IS DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 12.00 TOT 14.00 (ALLEEN OP RESERVERING) EN 18.00 TOT 21.30 UUR GEOPEND
Reserveer voor lunch of diner via ons reserveringssysteem rechts op deze pagina. In deze module wordt alle beschikbaarheid getoond.

DE NIEUWE POLDERKAMER® IS WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 12.00 TOT 15.00 EN 18.00 TOT 21.30 UUR GEOPEND
Reserveer voor lunch of diner via ons reserveringssysteem rechts op deze pagina. In deze module wordt alle beschikbaarheid getoond.

GROEPEN & PARTIJEN
Bij groepen vanaf zes personen stellen wij graag in overleg een menu samen. U kunt uw aanvraag naar ons mailen via sales@polderkeuken.nl. Reserveren via de module is mogelijk alleen de correspondentie zal via het bovenstaande e-mailadres gaan.

PRIVATE DINING
Mocht u en uw gezelschap privé willen dineren dan is dat mogelijk. Wij hebben een private dining area om afgezonderd en rustig te kunnen dineren. Voor meer informatie kijk op de website of mail naar sales@polderkeuken.nl.

CADEAU
Via de knop rechts op deze pagina zijn cadeaus aan te schaffen. Een Polder dinercheque® cadeau kan verzilverd worden tijdens het maken van een reservering. Vul bij de stap ‘extra’ het bon-nummer en validatie code in en het cadeau wordt automatisch aan de reservering gekoppeld.Direct reserveren RESERVEER DIRECT ONLINE Bel ons op 0182 - 602 016 Catering boeken Evenement? De Polderkamer