Taxiservice

Taxiservice

Van en naar uw maaltijd

Wij bieden u als gast extra service, u kunt gebruik maken van onze taxi taxiserviceservice. U betaald slechts een tarief van taxiservice €25,-, €45,- of €65,- om per taxi naar ons Restaurant De Nieuwe PolderKeuken te worden gebracht. Uiteraard brengt de taxi u na het diner weer veilig thuis.
Wij werken samen met KTC Taxi. Als u een taxi wenst, geeft u bij het taxibedrijf aan dat u gebruik wilt maken van De Nieuwe PolderKeuken taxiservice.
Het tarief van €25,-, €45,- of €65,- is gebaseerd op maximaal 4 personen en geldt voor alle plaatsen die hieronder vermeld staan. Wilt u een taxi met meer dan 4 personen en / of buiten deze regio dan is dit mogelijk. Voor het tarief belt u met de taxiservice en kunt u vragen naar de mogelijkheden. Wilt u zo vriendelijk zijn om bij uw restaurantreservering kenbaar te maken dat u gebruik maakt van de taxiservice. Bij voorbaat dank.

Wenst u een taxi vanuit één van de volgende plaatsen, dan is de prijs €25,- (retour): Gouda, Stolwijk / Vlist, Berkenwoude, Moordrecht, Gouderak, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven.
Wenst u een taxi vanuit één van de volgende plaatsen dan is de prijs €45,- (retour): Oudewater, Lekkerkerk, Oudekerk, Waddinxveen, Bodegraven, Reeuwijk, Krimpen aan de IJssel.
Wenst u een taxi vanuit één van de volgende plaatsen dan is de prijs €65,-: Woerden, Linschoten, Montfoort, IJsselstein, Benschop, Lopik, Cabauw, Nieuwegein.
Wenst u dat de taxi langs een ander adres rijd om uw gasten, vrienden of familie op te halen dan betaald u €5,- extra.

U kunt heel eenvoudig een taxi reserveren door te bellen naar 06 - 1020 8198. We willen u vragen om minimaal 48 uur van tevoren een reservering te maken.

Wij verwelkomen u graag in Restaurant De Nieuwe PolderKeuken.

Thuisbrengservice

Wij zorgen voor de BOB

Komt u met uw auto en gaat u liever met uw eigen auto ook weer naar huis terwijl u ook graag een glaasje wijneurobob_logo drinkt, dan kan dat.

Euro BOB zorgt ervoor dat u en uw auto netjes worden thuisgebracht. Restaurant De Nieuwe PolderKeuken verzorgt in samenwerking met Euro BOB een thuisbrengservice.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.
U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Euro BOB: 0900 - 3876 262, info@eurobob.nl of www.eurobob.nlDirect reserveren RESERVEER DIRECT ONLINE Onze officiële trouwlocatie Bel ons op 0182 - 602 016 Inschrijven nieuwsbrief Private Dining