Thema avonden

8 september: wijn-spijs avond "Terroir"

Op vrijdag 8 september hebben we een smaakmakend thema voor onze Wijn-Spijs avond: Terroir! 
 
Wat is Terroir? Deze Franse term, die zich nog altijd moeilijk laat vertalen naar het Nederlands, staat voor de optelsom van de vele factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke smaak van een wijn. Om er een paar te noemen: de druiven(rassen) zelf, en de bodemsoort waarin ze groeien. De wijnmaker, maar ook het land met macro- en microklimaat welke allemaal hun weerslag geven op de wijn zelf. Super interessant en bovendien: waanzinnig lekker! Terroir staat voor: eigenheid, verfijning en wijnen met uníeke smaakprofielen. 
 
Deze Wijn-Spijs avond gaan we u verrassen met een all-in 6-gangenmenu met bijpassende wijnen, voor de prijs van €139,50 p.p. Hierbij is inbegrepen: 
 
– ontvangst met aperitief en amuses
– brood, boters en olijfolie
– 6 gangen verrassingsmenu
– bijpassend wijnarrangement OF alcoholvrij arrangement
– tafelwater
– koffie/thee met friandises 
 
We starten dit mooie avondvullende programma om 18:30u. Reserveren is noodzakelijk o.v.v. Wijn-Spijs avond “Terroir”.
 
Vergeet niet dat u ook gebruik kunt maken van onze EuroBob service! Zij brengen u + uw auto weer terug naar uw eigen voordeur en zijn actief door heel Nederland.

Vrijdag 27 oktober: Wild avond 2023

Ook dit jaar organiseren we weer onze wildavond! Onze chefs bereiden een fantastisch 6-gangenmenu (waarvan één dessert) met het allermooiste vlees uit het bos en van de hei. Ook prachtige aardse smaken als paddenstoelen, knolgroenten en herfstfruit krijgen natuurlijk een prominente rol op het bord. Één ding is zeker: we gaan elk jaar vol, dus als u er bij wil zijn, reserveer dan op tijd! De deuren gaan open om 18:00 uur, het menu (incl. amuses, brood, boters en olijfolie) bedraagt €99 p.p.

Vrijdag 3 november: Wijn-spijs avond “Favorieten van de sommelier!”

Onze sommelier Valentijn pakt uit op de laatste wijn-spijs avond van 2023. Als vanouds ontvangen we u weer graag om 18:30 uur voor de start met aperitief en amuses. De wijnen die ons 5-gangen wintermenu begeleiden zijn de absolute favorieten van Valentijn. Verwacht daarom het onverwachte, want van deze sommelier zijn er geen twee! Vuurwerk gegarandeerd; voor de prijs van €139,50 p.p. verwennen we u met het volgende:

  • ontvangst met aperitief en amuses
  • brood, boters en olijfolie
  • 5 gangen verrassingsmenu
  • bijpassend wijnarrangement OF alcoholvrij arrangement
  • tafelwater
  • koffie/thee met friandises
Direct reserveren RESERVEER DIRECT ONLINE Bel ons op 0182 - 602 016 Catering boeken Evenement? De Polderkamer Reserveer Bistro