Culinaire Spaaractie

Uitleg spaaractie

Vanaf 1 juli tot eind augustus kunt u sparen bij de hieronder genoemde, deelnemende supermarkten.
U ontvangt bij elke € 10,00 aan boodschappen 1 zegel. Bij aankoop van een streekproduct krijgt u een extra zegel. Met 10 zegels is de spaarkaart vol.
Tijdens uw bezoek dient u de ingevulde en volle spaarkaart inclusief reserveringsbevestiging in te leveren bij het restaurant of de bistro.
Reserveren is verplicht. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen in verband met beperkte beschikbaarheid.

Deelnemende supermarkten

Albert Heijn Lekkerkerk
Kerkweg 100
2941 BP  Lekkerkerk

Albert Heijn Wiersma
De Markt 317
2931 EC  Krimpen aan de Lek

Albert Heijn De Block
Raadhuisplein 58A
2922 AH  Krimpen aan den IJssel

Jumbo De Korf
De Korf 8B
2924 AH  Krimpen aan den IJssel

Jumbo Olm
De Olm 8
2925 CJ  Krimpen aan den IJssel

PLUS Stolwijk
Populierenlaan 5
2821 BA  Stolwijk

Coop Stolwijk
Goudseweg 22
2821 BG  Stolwijk

MCD
Kerklaan 67
2912 CJ  Nieuwerkerk aan den IJssel

Actievoorwaarden

 • Om te reserveren ga naar www.polderkeuken.nl/actie of www.depolderkamer.nl/actie.
 • Bekijk of er beschikbaarheid is op www.polderkeuken.nl/actie of www.depolderkamer.nl/actie, reserveren voor de actie kan gedurende de openingstijden van het restaurant of de bistro (zie website) en indien beschikbaar. Reserveren is verplicht en doe dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen.
 • Selecteer de zone waar u wilt eten, Restaurant of Bistro en volg de stappen. Zorg dat u bij stappen invult dat u gebruik maakt van de spaaractie. Vink in reserveringssysteem aan dat u gebruik maakt van de spaaractie. Ook kunt u dieetwensen online doorgeven (lactose, glutenvrij, etc.). Bij het niet tijdig doorgeven van dieetwensen of aanpassingen in het menu kunnen wij supplement vragen.
 • Uw volle en volledig ingevulde spaarkaart kunt u t/m 31 augustus 2021 inleveren bij het restaurant of de bistro, zonder spaarkaart geldt de actie niet. Spaaractie is alleen geldig voor het restaurant en de bistro.
 • Bij inlevering van de volle spaarkaart krijgt u het 2e vijfgangenmenu gratis bij het restaurant en bij de bistro het 2e driegangendiner gratis, er kunnen maximaal 5 spaarkaarten worden ingeleverd per tafel.
 • Volle spaarkaarten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
 • In het weekend zijn er een beperkt aantal tafels beschikbaar in het restaurant en geldt er een toeslag van € 10,00 p.p. Deze toeslag geldt alleen voor het restaurant.
 • In het weekend zijn er een beperkt aantal tafels beschikbaar in de bistro en geldt er een toeslag van € 5,00 p.p. Deze toeslag geldt alleen voor de bistro.
 • Er kunnen geen andere acties gekoppeld worden aan deze actie zoals cadeaukaarten, etc.
 • Overige consumpties zijn niet inbegrepen en worden apart berekend.
 • Restaurant De Nieuwe Polderkeuken en Bistro De Polderkamer behouden het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie eerder te beëindigen.


Direct reserveren RESERVEER DIRECT ONLINE Bel ons op 0182 - 602 016 Catering boeken Evenement? De Polderkamer